Blomster & gavepakker

Leder du efter en værtindegave?

Hos House of Inspiration har vi et udsøgt udvalg af vin, chokolade og spændende gourmetvarer, som sælges seperat eller opsat i blomsterdekorationer eller gavekurve.

Derfor er vi et oplagt valg, hvis du eksempelvis er på udkig efter en smuk værtindegave, en ‘bare-fordi’-gave, eller hvis du skal forkæle en, du har nær.

Vi tilbyder både færdigpakkede gavekurve, eller du kan blot sætte prisen, så finder vi indholdet.

Lækre specialiteter

Vi vælger vores varer fra anerkendte luksusleverandører som Summerbird, Johan Bülow, PR Luksus chokolade og Excellent Wine.

Men vi har samtidig fingeren på pulsen og afprøver nye spændende tendenser inden for gourmetverdenen.

Du vil derfor opleve, at du kan finde gavekurve med mange lækre specialiteter og gourmetvarer, når du vælger House of Inspiration. Gavekurvene kan købes alene, eller du kan sammensætte dele af vores specialiteter med en smuk buket.

Du kan bestille her fra hjemmesiden, eller du kan besøge en af vores fire butikker, så du kan se vores spændende udvalg.

Mange af vores firmakunder bruger os til levering af gavekurve til deres medarbejdere og samarbejdspartnere.

BESTIL BLOMSTER OG GAVEPAKKER FIND VORES BUTIKKER

Gavepakker og blomsteropsætninger til dig selv, værtinden eller en nær person 

Kreative & smukke dekorationer

House of Inspiration tilbyder kreative og holdbare buketter og dekorationer, uanset om de ønskes tætte og kompakte, luftige, fantasifulde eller utraditionelle.

Vi er kendt for at være modige, når det gælder farvevalget af blomster til vores buketter og dekorationer.

På den måde bliver resultatet skønt og anderledes.

Vi tager udgangspunkt i årstidernes blomster og farver, samt de mange variationsmuligheder, der findes i blomsternes verden.

Vi får vores blomster leveret direkte fra pålidelige leverandører i Holland, så blomsterne altid er friske og flotte i farverne. Det betyder også, at de holder længere, da vi springer mellemledet over.

BESTIL BLOMSTER OG GAVEPAKKER