Blomster & gavepakker2019-02-15T15:40:59+00:00

Blomster & gavepakker

House of Inspiration tilbyder kreative og holdbare buketter og dekorationer, uanset om de ønskes tætte og kompakte, luftige, fantasifulde eller utraditionelle. Vi er kendt for at være modige, når det gælder farvevalget af blomster til vores buketter og dekorationer. På den måde bliver resultatet skønt og anderledes.

Vi tager udgangspunkt i årstidernes blomster og farver, samt de mange variationsmuligheder, der findes i blomsternes verden. Vi får vores blomster leveret direkte fra pålidelige leverandører i Holland, så blomsterne altid er friske og flotte i farverne. Det betyder også, at de holder længere, da vi springer mellemledet over.

Gavepakker med blomster og lækre specialiteter

Hos House of Inspiration har vi et udsøgt udvalg af vin, chokolade og spændende gourmetvarer, som sælges seperat eller opsat i blomsterdekorationer eller gavekurve. Vi vælger vores varer fra anerkendte luksusleverandører som Summerbird, Johan Bülow, PR Luksus chokolade og Excellent Wine. Men vi har samtidig fingeren på pulsen og afprøver nye spændende tendenser inden for gourmetverdenen.

Du kan bestille her fra hjemmesiden, eller du kan besøge en af vores fire butikker, så du kan se vores spændende udvalg.

Mange af vores firmakunder bruger os til levering af gavekurve til deres medarbejdere og samarbejdspartnere.

BESTIL BLOMSTER OG GAVEPAKKER FIND VORES BUTIKKER